Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Overzicht van onze diensten

Bij ons kunt u terecht voor verschillende verzekeringen. Zo kunt u zelf de voordelige verzekeringspremie berekenen voor u of uw gezin, uw gezondheid, uw woning, uw auto en uw vakantie. Bekijk overzicht »

Over ons

Warneke Roggeveen Hypotheek- en Verzekeringadviseurs is de nieuwe naam van BWT Assurantiën. Wij zijn u met meer dan 35 jaar ervaring in de advisering van verzekeringen, hypotheken en bancaire producten graag van dienst. Lees verder »

Hypotheek

Bent u op zoek naar een nieuw huis? Dan wilt u natuurlijk de laagste maandlasten. Vraag vandaag nog een offerte aan voor een advies op maat! Vraag offerte aan »

Woonhuisverzekering

Met een woonhuisverzekering, verzekert u uw woonhuis en de daarbij behorende onroerende zaken tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand. Lees verder »

Rechtsbijstandverzekering

Deze verzekering helpt u bij een juridisch conflict en regelt en betaald bijvoorbeeld een advocaat voor u. Zonder deze verzekering kan dit grote financiële gevolgen voor u hebben. Lees verder »

Autoverzekering

Alle autobezitters in Nederland dienen een personenauto verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Meer informatie »

Bereken direct uw premie

Klantenservice

Aangesloten bij