Home Over ons Onze diensten Zakelijk Contact

Over ons

Warneke Roggeveen Hypotheek- en Verzekeringadviseurs is de nieuwe naam van BWT Assurantiën. Wij zijn u met meer dan 35 jaar ervaring in de advisering van verzekeringen, hypotheken en bancaire producten graag van dienst. Voor zowel particuliere- als zakelijke relaties vinden wij de beste verzekering- of hypotheekconstructie. Als u op zoek bent naar goede service en deskundigheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop.

Omdat wij geheel onafhankelijk zijn, hebben wij alle vrijheid om op het gebied van verzekeringen en hypotheken te kiezen voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding. Wij zullen ook altijd kijken welke verzekeringen of hypotheek het beste bij u en uw financiële situatie past.

Ook in geval van schade komen wij op voor uw belangen. Wij behandelen de schade voor u en onderhouden daarbij de contacten met de verzekeringsmaatschappijen, schade-experts en tegenpartij. Wij zorgen ervoor dat uw schade vlot en adequaat word afgehandeld.

Onze website geeft u algemene informatie over diverse producten, een persoonlijk gesprek is natuurlijk het beste om tot een goed advies te komen.

Wij willen u graag in een vrijblijvend persoonlijk gesprek, op ons kantoor of bij u thuis, meer vertellen over onze dienstverlening en wat wij voor u kunnen betekenen.

Neem gerust contact met ons op, ons team is u graag van dienst!Bereken direct uw premie

Klantenservice

Aangesloten bij